Foråret byder på masser af nyheder

5. maj 2020
Selvom vi har dejligt travlt med at opfylde alle jeres forårsønsker, så kan vi simpelthen ikke lade være med at tænke nyt.

Vestfyn golfklub syntes deres Tee-steder trængte til fornyelse, så de kontaktede FSH Machines.

Det er vi utroligt glade for at de gjorde. For så fik vi lov at introducere flere nye ideer og produkter – samt en helt ny farve

Teestedmarkeringer, Next Tee- og baneguideskilte samt Broken Tee. Alle fremstillet i dialog med klubben.

Omdrejningspunktet var ønsket om at finde en farve der kunne passe ind på banen, så hurtigt blev det besluttet at corten-stål skulle benyttes, for at få et flot rustent look.
Men selvom corten-stål hurtigt får en flot overflade, så tager det dog en vis tid, så sammen med vores fantastiske malere, fandt vi frem til en perfekt overfladebehandling der kunne bruges til både stål og aluminium, så vi kunne kombinere farvetemaet med de bedst egnede materialer for den helt rigtige løsning. Selv baneguideskiltet fik en rustfarvet kant.
Og Vestfyn Golfklub blev klar til at tage hul på sæsonen 2019!
Beliggende i Viborg med eget maskinværksted, fremstiller vi udstyr til fortrinsvis golfbaner. Det hele begyndte med eCutter’en i 2005. Men hvad nytter det at hullerne på green’en er perfekte, når flaget stadig står skævt? Derved opstod ideen til det der skulle blive vores patentered O-System, og siden er det gået slag i slag.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram